fbpx

Perhatian : Direka Khas Untuk Wanita Yang Mengalami Jerawat , Jeragat & Tona Tak Sekata

" Kepuasaan Yang MAKSIMUM & NATURAL BEAUTY Dengan Set Lengkap GLASS SKIN CARE "

Anda mengalami MASALAH berikut ?

Jerawat

Liang Pori Terbuka

Jeragat

Muka Berminyak

Sunburn

Dah penat cuba bermacam cara tapi hasilnya tak menjadi?

Bawah ni adalah antara pilihan majoriti wanita ambil untuk kesan yang cepat

Makeup

Kalau makeup tebal-tebal, memang boleh sembunyikan semua masalah kulit, tapi kadang-kadang kalau salah pilih makeup, makin teruk masalah kulit.

Supplement

Dah makan macam-macam, harga mahal, kesan lambat, kadang takde kesan langsung pun ada.

Cucuk / Drip

Yang ni sakit, bengkak pun ada. Cuba tengok berapa ramai dah dapat kesan sampingan. Doc pun marah tau.

Treatment

Dah la kos mahal, tapi hasilnya belum tentu

Dah lah mahal, sakit pulak tu! Belum kira side effect lagi tu.

Nak tahu jalan penyelesaian paling "MURAH , SELAMAT DAN BERKESAN!"

Kini semua masalah mampu diselesaikan dengan hanya

mengunakan Glass Skin Care. Lihat hasil testimoni pelangan setia kami.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

PROMOSI GLASS SKIN CARE TERKIN I!!

Jika anda order sekarang, kami berikan 6 SPECIAL FREE GIFT secara PERCUMA! (SET KOMBO SAHAJA)

Free gift ini diberikan hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua Free Gift ini jika anda order sekarang. HANYA dalam laman ni sahaja (SET KOMBO SAHAJA)

TIADA CAS PENGHANTARAN

Khas untuk Semenanjung sahaja. (Sabah/Sarawak cas RM10)

100% JAMINAN PULANGAN WANG

Sekiranya jika tiada perubahan sepanjang tempoh penggunaan

BARANG SAMPAI BARU BAYAR

Boleh order dahulu..bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

Anda Takut Tak Dapat Barang bila buat tempahan Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti

Mestilah semua yang ada masalah skin.Tidak kira lelaki atau perempuan. If anak bersekolah pun boleh jugak tau.Tiada had umur.Itu yang best

Jangan risau! Produk ni tidak bahaya kerana tiada merkuri dan ianya adalah “Organik Skincare “.Bahan-bahan yang digunakan didalam produk ni adalah selamat dan di luluskan oleh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM)
* NOT210201712K GS
1box tahan 3minggu hingga 1bulan bergantung pada setiap penggunaan
Kulit kita sebenarnya lain-lain jenis tau.Ada yang cepat ada yang ambil masa jugak.Tetapi seawal 7 hari dah boleh nampak perubahan.Sekiranya perubahan berlaku sebelum 7 hari itu adalah bonus pada pengguna.
Muka tidak breakout tetapi bila skin dah cantik kenapa harus berhenti pakai sedangkan muka kita setiap hari perlukan perlindungan
Kebiasaanya 2 tahun.Ikut pada expired yang tertulis pada kotak skincare nanti.
Yes mestilah ada.Makesure selepas beli terus hubungi pihak HQ untuk sesi guide.Moneyback Garenti akan diberikan sekiranya pengguna menghabiskan produk dan TIADA langsung perubahan dan pengguna boleh hubungi HQ.Pastikan ada pihak HQ yang guide anda semasa bersama produk ini untuk pemantauan dari masa ke semasa
Proses postage mengambil masa 1-2 hari bekerja untuk kawasan Semenanjung dan 2-5 hari untuk kawasan Sabah & Sarawak.Sekiranya barang masih belum sampai dalam masa 5 hari.
Ok,Produk ini dihasilkan dari bahan-bahan yang bebas kimia dan bebas merkuri.Tugas kami bukan sahaja memberi kecantikkan kepada pengguna malah kami akan guide sehingga habis bersama produk ni.Pihak HQ jugak akan memantau dari minggu ke minggu.Dan pastikan hubungi pihak HQ jika terdapat masalah
Yes! Boleh!Tak ada masalah pun kalau nak guna. Alhamdulilah untuk jeragat ramai jugak yang berjaya.Kesannya memang mengambil masa yang lama sebab jeragat ni kena dirawat dari dalam kulit jadi sangat penting konsisten dengan Glass Skincare ni okey
Kulit kita sebenarnya lain-lain jenis tau.Ada yang cepat ada yang ambil masa jugak.Tetapi seawal 7 hari dah boleh nampak perubahan.Sekiranya perubahan berlaku sebelum 7 hari itu adalah bonus pada pengguna.
Salah satu bahan aktif yang terkandung ialah Arbutin, tea tree oil, Garam Bukit, Serbuk kayu manis, minyak agan, Rosehip Oil, Tomato Crystal, dan Minyak Kunyit.
Anda akan dapat 3 kelebihan iaitu dari segi
1. Anti Penuaan
2. Merawat Jeragat&Jerawat
3. Kesan Whitening
Disarankan selepas beli terus hubungi (WHATSAPP) pihak customer service
Proses postage mengambil masa 1-2 hari bekerja untuk kawasan Semenanjung dan 2-5 hari untuk kawasan Sabah & Sarawak.Sekiranya barang masih belum sampai dalam masa 5 hari.

CUSTOMER SERVICE

Jejak Pesanan Anda